Over mij

Lees hier meer over mij. Om na te gaan of ik jullie van dienst kan zijn en of er een klik is, bied ik een gratis kennismaking aan.

Mijn verhaal

Mediator, financieel planner en financieel scheidingsadviseur

Mijn naam is Christian van der Veer, 41 jaar oud en samen met mijn vrouw en 2 kinderen woonachtig in de Gemeente Nijkerk.

Naast gecertificeerd financieel planner en financieel echtscheidingsadviseur ben ik ook scheidingsmediator. 

Mensen in scheiding helpen bij het maken van de juiste keuzes
`Mensen zijn niet altijd volledig en/of juist geïnformeerd over de mogelijkheden. Vanuit hier werd mijn interesse gewekt om mensen in echtscheiding te helpen bij het maken van de juiste keuzes op financieel, fiscaal en juridisch, maar vooral ook op menselijk gebied in deze emotionele periode. Hiervoor heb ik de opleiding voor financieel echtscheidingsadviseur gevolgd en daarna de opleiding mediation. 

Ik kan meer voor mensen betekenen
Ik ben blij dat ik de opleiding tot Mediator gevolgd heb, de combinatie met mijn financiële achtergrond vind ik heel leuk en bijzonder interessant. Zelf heb ik ooit een burn-out gehad en in die tijd bedacht ik me dat ik eigenlijk wel meer voor mensen kan betekenen, niet alleen op financieel gebied, maar ook op het gebied van mediation bij echtscheiding. Zo combineert mijn financiële achtergrond met mijn behoefte om mensen verder te helpen.

Voldoende aandacht voor eigen ideeën, plannen en behoeftenvind ik belangrijk
Gedurende het scheidingsproces wordt er input gegeven door jullie ideeën, plannen en behoeften aan te dragen. Aan mij de taak om te zorgen dat deze zo veel mogelijk waar gemaakt kunnen worden. In de praktijk zal blijken dat niet altijd alle wensen die er zijn fiscaal of juridisch mogelijk zijn. Ik zorg uiteindelijk voor het optimale convenant en/of ouderschapsplan waarmee jullie beiden verder kunnen.

 

Gratis kennismaking

Om na te gaan of ik jullie van dienst kan zijn en of er een klik is, bied ik een gratis kennismaking aan. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met mij op op telefoonnummer 033-2030176 of per email via info@aplusbmediation.nl

Echtscheiding

Gaan jullie uit elkaar? Ik kan jullie hierbij helpen door jullie begeleiding te bieden vanaf het begin.

Alimentatie

De vraag wie er recht heeft op alimentatie en voor hoelang is erg belangrijk, net zoals de hoogte van de alimentatie.

Ouderschapsplan

In Nederland is het verplicht om een ouderschapsplan op te stellen wanneer ouders na een relatie uit elkaar gaan.

Second opinion

Soms ontstaat er ineens twijfel over een gegeven advies of over afspraken die zijn gemaakt.

Trouwen, partnerschap of samenwonen?

Deze gebeurtenissen zijn de grote stappen in het leven.

''Van A tot Z goed geholpen. Omdat ik ondernemer ben was de scheiding complex. De expertise op dat vlak was ook uitstekend. ''

Sandra, Nijkerk

''In het gehele traject ons steeds goed begrepen gevoeld. Wij wilden het netjes regelen voor onze kinderen en dat is gelukt.''

Brian, Amersfoort

''Fijne en betrokken mediator met aandacht voor de mens en begrip voor de situatie. Betrokken maar ook zakelijk gebleven. Top!''

Erik, Hoevelaken

Contact

Hebben jullie vragen wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Een eerste kennismaking is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. 

7 + 2 =

033-2030176

Beurtschipper 9, 3861 SB, Nijkerk

info@aplusbmediation.nl