Over mij

Lees hier meer over mij. Om na te gaan of ik jullie van dienst kan zijn en of er een klik is, bied ik een gratis kennismaking aan.

Wie ben ik?

Mediator, financieel planner en financieel scheidingsadviseur

Mijn naam is Christian van der Veer, 41 jaar oud en samen met mijn vrouw en 2 kinderen woonachtig in de Gemeente Nijkerk.

Naast gecertificeerd financieel planner en financieel echtscheidingsadviseur ben ik ook
scheidingsmediator.

In mijn werk kreeg ik te maken met convenanten die fiscaal, financieel en juridisch niet altijd even goed in elkaar staken. Daarnaast waren de mensen niet altijd volledig en/of juist geïnformeerd over de mogelijkheden. Vanuit hier werd mijn interesse gewekt om mensen in echtscheiding te helpen bij het maken van de juiste keuzes op financieel, fiscaal en juridisch gebied in deze emotionele periode. Hiervoor heb ik de opleiding voor financieel echtscheidingsadviseur gevolgd en daarna de opleiding mediation.

Zowel zakelijk als particulier is het fijn als je weet dat jouw financiële zaken voor nu en in de
toekomst goed geregeld zijn. Niets is zo stressvol als zorgen hebben over jouw financiën. Mijn
doelstelling en uitdaging is om die stress te voorkomen. Dit bereik ik door jullie wensen en behoeften te vertalen in een convenant en/of ouderschapsplan, waar jullie nu en in de toekomst achter staan.

Gedurende het scheidingsproces wordt er input gegeven door jullie ideeën, plannen en behoeften aan te dragen. Aan mij de taak om te zorgen dat deze zo veel mogelijk waar gemaakt kunnen worden. In de praktijk zal blijken dat niet altijd alle wensen die er zijn fiscaal of juridisch mogelijk zijn. Ik zorg uiteindelijk voor het optimale convenant en/of ouderschapsplan waarmee jullie beiden verder kunnen.

Ten slotte nog iets over mij in privé. De leuke “dingen” in mijn privéleven zijn o.a. uitjes en vakantie met mijn vrouw en twee dochtertjes. Mijn grootste hobby voetbal kan ik helaas niet meer beoefenen door veelvuldig blessureleed. Sporten die ik nu doe zijn fitness, padel en golfen. Een andere grote passie is eten. Zowel lekker uiteten gaan of samen met een vriend een diner koken en andere mensen het naar hun zin maken.

Gratis kennismaking

Om na te gaan of ik jullie van dienst kan zijn en of er een klik is, bied ik een gratis kennismaking aan. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met mij op op telefoonnummer 033-2030176 of per email via info@aplusbmediation.nl

Echtscheiding

Gaan jullie uit elkaar? Wij kunnen jullie hierbij helpen door jullie begeleiding te bieden…

Alimentatie

De vraag wie er recht heeft op alimentatie en voor hoelang is erg belangrijk, net zoals de hoogte van de alimentatie.

Ouderschapsplan

In Nederland is het verplicht om een ouderschapsplan op te stellen wanneer ouders na een relatie uit elkaar gaan…

Second opinion

Soms ontstaat er in eens twijfel over een gegeven advies of over afspraken die zijn gemaakt.

Trouwen of samenwonen? Regel het goed!

Deze gebeurtenissen zijn de grote stappen in het leven.

''Van A tot Z goed geholpen. Omdat ik ondernemer ben was de scheiding complex. De expertise op dat vlak was ook uitstekend. ''

Sandra, Nijkerk

''In het gehele traject ons steeds goed begrepen gevoeld. Wij wilden het netjes regelen voor onze kinderen en dat is gelukt.''

Brian, Amersfoort

''Fijne en betrokken mediator met aandacht voor de mens en begrip voor de situatie. Betrokken maar ook zakelijk gebleven. Top!''

Erik, Hoevelaken

Contact

Hebben jullie vragen wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Een eerste kennismaking is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. 

2 + 5 =

033-2030176

Beurtschipper 9, 3861 SB, Nijkerk

info@aplusbmediation.nl