Tarieven

Wat zijn de kosten? Op internet komen veel verschillende mogelijkheden en tarieven voorbij.

Wat zijn de kosten? Op internet komen veel verschillende mogelijkheden en tarieven voorbij. Scheiden of gewoon advies via een mediator is doorgaans goedkoper dan scheiden met een advocaat. Het bepalen van de kosten is maatwerk en is afhankelijk van hetgeen vastgelegd moet worden.

Advies op maat
Elk advies en elke echtscheiding is weer anders en brengt daardoor ook andere kosten met zich mee. Zo is het bijvoorbeeld bij een echtscheiding meer werk wanneer er minderjarige kinderen zijn en er een ouderschapsplan moet worden opgesteld dan wanneer dit niet aan de orde is. Hetzelfde geldt voor wanneer er sprake is van één of meerdere ondernemingen of wanneer er erfenissen en schenkingen zijn ontvangen tijdens het huwelijk.

Geen verrassingen
Maatwerk is van belang en essentieel voor een goede (financiële) afwikkeling van de echtscheiding. Zo kunnen financiële tegenvallers als verassing achteraf voorkomen worden.

Bij een echtscheiding zijn daarnaast ook nog altijd bijkomende vaste kosten zoals bijvoorbeeld de kosten voor het indienen van het verzoekschrift (de griffierechten), de advocaatkosten en de kosten voor uittreksels.

Uurtarief of vaste prijsafspraak

Vooraf duidelijkheid over de kosten die in rekening worden gebracht voor de dienstverlening is voor alle partijen prettig. Het uurtarief bedraagt 150,00 EURO per uur (inclusief btw) daarnaast is het ook mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken.

Omdat ik maatwerk bied is een vaste prijsafspraak altijd afhankelijk van een inschatting van mijn werkzaamheden. Neem hiervoor telefonisch contact op of plan een afspraak in.

Om na te gaan of ik jullie van dienst kan zijn en of er een wederzijdse klik is, bied ik een gratis kennismaking aan. Indien jullie besluiten gebruik te willen maken van mijn dienstverlening dan zullen wij tijdens dit gesprek ook afspraken maken over de kosten.

Mocht jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op op telefoonnummer 033-2030176 of per email via info@aplusbmediation.nl.

Contact

Hebben jullie vragen wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Een eerste kennismaking is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. 

13 + 9 =

033-2030176

Beurtschipper 9, 3861 SB, Nijkerk

info@aplusbmediation.nl