Second Opinion

Omdat ik zowel financieel, fiscaal als juridisch alle kennis in huis heb kan ik expertise garanderen.

Twijfelt u over een advies dat u heeft gekregen, een alimentatieberekening die is opgesteld of zoekt u juist een bevestiging om een afspraak aan te gaan, dan kan ik u voorzien van onafhankelijk advies.

Omdat ik zowel financieel, fiscaal als juridisch alle kennis in huis heb kan ik expertise garanderen. Op internet worden er veel mogelijkheden tot echtscheiding aangeboden tegen een zeer laag tarief. Dit lijkt een goedkope oplossing om snel de scheiding te regelen. Er zijn echter veel adviseurs /mediators die werken met standaard modellen voor echtscheiding waarbij nauwelijks maatwerk geboden wordt. U wordt niet geïnformeerd over de mogelijkheden binnen een scheiding.

Een risico is dat er een echtscheidingsconvenant tot stand komt waarin totaal niet gekeken is naar jullie specifieke geval. Op de lange termijn kan dit lastige (financiële) problemen opleveren. Vraag bij twijfel daarom tijdig om een second opinion. Terugkomen op afspraken is namelijk niet altijd mogelijk of brengt veel werk met zich mee. Ik sta voor maatwerk en volledig advies.

Wilt u meer informatie of advies, dan is ons eerste gesprek altijd vrijblijvend en kosteloos.

Neem dan ook gerust contact op om een vrijblijvende afspraak met mij in te plannen.

Contact

Hebben jullie vragen wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Een eerste kennismaking is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. 

12 + 12 =

033-2030176

Beurtschipper 9, 3861 SB, Nijkerk

info@aplusbmediation.nl