Alimentatieberekening 

Iedere ouder wil eigenlijk altijd wel graag bijdragen in de kosten van de verzorging en opvoeding van hun kind of kinderen. Toch kan alimentatie een beladen onderwerp zijn.

Willen jullie een alimentatieberekening laten opstellen of laten controleren? Ik bied hierbij hulp! Wanneer er sprake is van een scheiding dan is het maken van heldere afspraken belangrijk om te maken over de kinder- en/of partneralimentatie. Gaat het over geld, dan kunnen de spanningen al gauw oplopen.

Alimentatie kan dan ook een beladen onderwerp zijn. Iedere ouder wil eigenlijk altijd wel graag bijdragen in de kosten van verzorging en opvoeding van hun kind of kinderen. Alleen het bepalen van de hoogte van dit bedrag kan reden zijn tot discussie.
De één vindt het bedrag te hoog, de ander te laag. Ik kan voor jullie een onafhankelijke alimentatieberekening maken.
Zo komt er een eerlijke afspraak tot stand en is er geen discussie meer mogelijk.

Geen discussie meer mogelijk door eerlijke afspraken
Iedere ouder wil eigenlijk altijd wel graag bijdragen in de kosten van de verzorging en opvoeding van hun kind of kinderen. Toch kan alimentatie een beladen onderwerp zijn. Een alimentatieberekeing, het bepalen van de hoogte van dit bedrag kan reden zijn tot discussie. De één vindt het bedrag te hoog, de ander te laag. Ik kan voor jullie een onafhankelijke alimentatieberekening maken.
Zo komt er een eerlijke afspraak tot stand en is er geen discussie meer mogelijk.

 

Partneralimentatie
Naast kinderalimentatie is er soms sprake van partneralimentatie. Wanneer ontstaat er een recht op partneralimentatie? Voor hoelang? Welk bedrag aan partneralimentatie moet ik betalen of waar heb ik recht op?

Deze vragen beantwoord ik graag voor jullie. Daarnaast informeer ik ook over de mogelijkheden tot het afzien van het recht op partneralimentatie en de mogelijkheid tot het verzoeken van een wijziging van de hoogte van het bedrag.

Wilt u meer informatie of advies over bijvoorbeeld een alimentatieberekening, dan is ons eerste gesprek rondom de inzet van mediation altijd vrijblijvend en kosteloos.

Neem gerust contact op om een vrijblijvende afspraak met mij in te plannen op telefoonnummer 033-2030176 of per email via info@aplusbmediation.nl.

Contact

Hebben jullie vragen wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Een eerste kennismaking is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. 

10 + 5 =

033-2030176

Beurtschipper 9, 3861 SB, Nijkerk

info@aplusbmediation.nl